Connect with us

Hír

A Chiefs megtartotta védőfalemberét

Chris Jones után egy újabb kezdő védőfalemberét is megtartotta a Chiefs, Mike Danna ugyanis tegnap 3 évre 24 millió dollárért hosszabbított a címvédővel, írja minden releváns forrás. Az összegből ráadásul 13 millió dollár garantált.

Csak a szokásos – Chiefs FA-értékelő

Danna 2020-ban a Chiefs ötödik köröse volt. Újoncként csak 389 snapen lépett pályára és leginkább futás ellen lehetett használni, az elmúlt években azonban sokat javult pass rush-ban is. Tavaly már 932 snapen volt a pályán, karriercsúcsot jelentő 47 nyomásgyakorlást és nyolc sacket jegyzett (bár azt azért érdemes megemlíteni, hogy a 14 héttől kezdve egészen a Super Bowlig bezárólag egyetlen egy zsákolása sem volt).

A Chiefs védőfala ugyan Jonest leszámítva nincs tele top játékosokkal, de nagyon mély az egység, ahol mindenkinek van egy erős közepes/átlag feletti padlója. Érdekes lesz látni, hogyan oldja majd meg Steve Spagnuolo, hogy Danna és a két korábbi első körös, Felix Anudike-Uzomah és George Karlaftis egyszerre a pályán legyenek (illetve ott van még a sérülésből lábadozó Charles Omenihu is).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!