Connect with us

Hír

Az Eagles a valaha volt legjobban kereső elkapóvá tette AJ Brownt

Két évvel azután, hogy az Eagles top 4-es szerződést adott AJ Brownnak, most a semmiből emelte a tétet és szó szerint az NFL történetének valaha volt legdrágább elkapójává tette a támadót. Brown ugyanis három évre 96 millió dollárért meghosszabbította az amúgy még három évig érvényes, eredetileg 4 éves, 100 millió dolláros kontraktusát, írja minden releváns forrás.

AJ Brown 2019-ben a Titans második köröse volt. Már újoncként 1051 yardot és nyolc TD-t szerzett és karrierje során csak egyszer maradt 1000 yard alatt, akkor is sérülések miatt. 2022-ben került az Eagleshöz egy első körös pickért cserébe (amiből a bust Treylon Burkst húzta a Titans), az elmúlt két évben pedig 1400+ yardot szerzett és top 5-ös elkapóvá nőtte ki magát.

Meglepő ez az Eaglestől, mert bár Brown megérdemli a nagy pénzt, ritkán hosszabbítanak valakivel úgy, hogy már eleve top fizetése van és még három év van a szerződéséből. Ráadásul DeVonta Smith is most kapott egy 3 éves, 75 milliós hosszabbítást, így az Eagles az első csapat valaha két 25+ milliós WR-rel.

1 Comment

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!