Connect with us

Hír

BREAKING: Hosszabbított elit elkapójával a Lions!

A Lions nem húzta az időt és hamar tető alá hozta Amon-Ra St. Brown új szerződését. Az elkapó 4 évre 120 millió dollárért hosszabbított a csapattal, amiből 77 millió dollár valamilyen formában garantált. Új pénzben ezzel holtversenyben a legjobban kereső WR lett a ligában, míg a garantált tartalma a legtöbb a poszton.

Ennyi elég a bajnoki címhez? – Lions FA-értékelő

A 24 éves elkapó 2021-ben a negyedik körben érkezett a csapathoz, vagyis idén lehetett vele először hosszabbítani. Újoncként 90 elkapásból 912 yardig és öt TD-ig jutott, az elmúlt két évben pedig 32 találkozón 225 elkapás, 2676 yard és 16 TD került a neve mellé az alapszakaszban (illetve tavaly a rájátszásban három meccsen 274 yardot és egy TD-t jegyzett). Kétszer lett Pro Bowler, valamint tavaly első csapatos All-Prónak választották, egyértelműen a liga egyik legjobb elkapójává nőtte ki magát.

Az újonc szerződése jövőre járt volna le és mindössze 3,3 millió dollárt keresett volna. A hosszabbítással egészen a 2028-as idény végéig van szerződése és összesen 133 millió dollárt kereshet.

1 Comment

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!