Connect with us

Hír

Csak egy őrült ajánlattal lehet elmozdítani a Patriotsot az 1/3-ról

Az idei draft egyik legelső kulcskérdése, hogy mit csinál majd a Patriots az 1/3-as cetlivel. Eliot Wolf de facto general manager nemrég úgy nyilatkozott, hogy nem zárkóznak el egy hátracserétől, azonban Mike Reiss (ESPN) arról számolt be, hogy ezt csak egy “példa nélküli” ellenérték esetén tenné meg a csapat. Ha nem kapnak ilyet, akkor ki fognak húzni egy irányítót.

Elképzelhető, hogy ez felhívás keringőre például a Vikings részére, hogy tényleg adjanak fel mindent is, ha fel akarnak mozogni a helyükre. Ha példa nélküli ellenértéket akarnak, akkor a 3 első körös pick sem lenne elég, hiszen a 49ers ezt, plusz egy harmadik körös cetlit adott fel Trey Lance-ért három évvel ezelőtt. Szóval ha ennél is többet akar a Patriots, akkor elég jó esély van arra, hogy nem lesz cserebere, hiszen ennél többet még a legelkeseredettebb csapatok sem adnak fel.

Épp ezért a legvalószínűbb forgatókönyv az, hogy a Patriots marad a helyén és kiválasztja a Jayden Daniels, Drake Maye, JJ McCarthy QB-trió egyikét.

2 Comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!