Connect with us

Hír

Falembert igazolt a Dolphins, a Giants visszaigazolt, a Raiders kivágott egy nagynevű bustot

A Dolphins a piacon vesztett nagyobb nevű játékosokat, de nagyon jó igazolásokat sikerült megejteniük. Itt egy újabb, ugyanis leigazolták Taeir Tartot – írja Jordan Schultz. A szerződés részletei egyelőre nem ismertek, de minden bizonnyal pár millióról van csak szó.

Tart a Titans kiváló nose tackle-je volt sokáig, azonban szezon közben nem volt elégedett a fizetésével, a Titans pedig az ezzel kapcsolatos hozzáállásával, így kivágták. A Texans vette fel waiverről, de végül csak két meccsen szerepelt náluk, majd szabadügynök lett. A Dolphinsnál Christian Wilkins távozásával keletkezett egy űr a védőfalban, és ha Tart nem is tudja őt pótolni, azért ártani biztosan nem árt.

Szuper igazolások, mégis rossz szájíz – Dolphins FA-értékelő


A Raidersnek vannak problémái a támadófalban. Eddig ugyanis ceruzával az a DJ Fluker volt beírva RG poszton a kezdőbe, aki 2013-ban elsőkörös volt a Chargersnél, sosem volt egy jó játékos, és 2020-ban lépett utoljára pályára az NFL-ben. Így most a 2021-es draftolatlan Jordan Meredith lehetne a kezdő jobb guard, vagy Thayer Munford, aki jelenleg kezdő RT-nek van beírva, szóval ha ő lesz a guard, akkor meg egy tackle-re lesz hatalmas szükség. A draft első körében jó esély van arra, hogy ezt orvosolják majd.


A Giants visszaigazolta a korábbi 1/7-es védő Isaiah Simmonst. A linebacker / hibrid védő nagy reményekkel érkezett a ligába a Cardinalshoz, de sosem tudták használni. Tavaly egy 7. körös pickért szerezte meg a Giants, de New Yorkban sem volt sokkal jobb. Meglátjuk, hogy az új védőkoordinátor Shane Bowen tudja-e majd használni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!