Connect with us

Hír

Fletcher Cox reméli, hogy mások is Hall of Famerként tekintenek rá

Fletcher Cox a szabadügynök-piac nyitása előtt bejelentette visszavonulását. Teljes 12 éves karrierjét az Eaglesben töltötte, hatszor lett Pro Bowler, egyszer első csapatos- és háromszor második csapatos All-Pro, illetve bekerült a 2010-es évek hivatalos álomcsapatába is. Az Eagles történetében a harmadik legtöbb lejátszott meccsel (188) és az ötödik legtöbb sackkel (70) rendelkezik.

Most arról beszélt az NJ.com-nak, hogy hogyan szeretné, ha mások emlékeznének rá, és hogy reméli, hogy egyszer Hall of Famer lehet.

“Amikor az emberek visszatekintenek a karrieremre, leginkább azt szeretném, ha arra emlékeznének, ahogyan játszottam. Hogy milyen őszintén fociztam, és amilyen vezér voltam. Továbbra is szeretném, ha a fiatalabbak felhívnának vezetői tanácsokért.

Először be kéne kerülnöm az Eagles Hall of Fame-ba, az lehet segíthet. Ez természetesen egy olyan dolog, amin elgondolkodik az ember. Persze ez mások kezében van, de remélhetőleg pár év múlva felvehetem az arany zakót, amit nagyon várok.”

Cox 70 sackje az All-Time listán a 103. helyre elég, azonban ha csak belső védőfalemberekre szűkítjük a listát, akkor sokkal-sokkal magasabban helyezkedne el. Az aktív játékosok közül például csak Cam Heyward és Chris Jones előzi meg.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!