Connect with us

Hír

Hosszabbított fiatal safetyjével az Eagles

Az Eagles hosszabbított a safety Reed Blankenshippel, aki így már nem csak idén, hanem jövőre is szerződés alatt áll Philadelphiában – jelentette be a csapat.

Blankenship 2022-ben draftolatlanként került a ligába, az első edzőtáborában megkaparintotta a harmadik számú safety posztot, majd CJ Gardner-Johnson sérülésével több meccsen kezdőként is kellett játszania. Első komolyabb bevetésén interceptiont szerzett Aaron Rodgerstől, és utána is egész megbízható volt. Tavaly a snapek 89 százalékán pályán volt, és ha nem is egy sztárjátékos, hiszen vannak bizonyos limitációi, de abszolút korrekt szinten teljesít, ami draftolatlanként nagy fogás az Eaglestől.

Ezzel a hosszabbítással az Eagles elkerüli, hogy jövőre RFA legyen Blankenship, szóval már most adtak neki egy kis plusz pénzt, biztos ami biztos. Idén CJ Gardner-Johnsonnal alkotják a kezdő safety párost, illetve a tavalyi harmadik körös Sydney Brown csatlakozik majd hozzájuk harmadikként. Fontos lesz Blankenship számára az idei szezon, hogy bizonyítsa, hosszú távon lehet vele minőségi kezdőként számolni, és nem csak egy jó sztori draftolatlanként, aki megállja a helyét, de nem nyújt extrát.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!