Connect with us

Érdekességek

Íme a csapatok 2024-es sorsolásának erőssége

Tökéletes módja nincs a csapatok sorsolásának (vagy ha úgy jobban tetszik, menetrendjének) erősségének megállapítására, azonban a vegasi oddsok alapján összerakott lista tekinthető a legpontosabbnak ebben a tekintetben. Warren Sharp pedig minden évben összerakja az alábbi grafikont, amin jól látszik, kinek milyen nehéz szezonja lesz a menetrendet tekintve. Értelemszerűen a zöld sávban a könnyebb, a pirosasban a nehezebb sorsolásokkal.

Ezek szerint tehát messze a Falcons menetrendje lesz a legkönnyebb idén, ami nagyban köszönhető annak, hogy az NFC South-tól nem várnak sokat a fogadóirodák. Kirk Cousins ebből a szempontból is jó helyre szerződött és ezt is figyelembe véve magabiztosan kéne hozniuk a csoportot. A második helyre a Chargers fért fel, majd a Bears, a Jets és a Saints következik. Közülük elsősorban a Jets lehet contender, Aaron Rodgerséknek tehát relatíve könnyebb dolguk lesz kiharcolni a rájátszást.

A lista túlsó végén a Steelerst találjuk, de ott van az 5 legnehezebb sorsolás közt a Brownsé és a Ravensé is, tehát látható, hogy az AFC North brutálisan erős – ezért is érdekes, hogy a Bengals sorsolása a 6. legkönnyebb. A rossz kilátásoknál maradva a Patriots nem örülhet a második legnehezebb menetrendnek, nehéz lesz a feltehetőleg újonc irányító dolga első évében. Ez utóbbi igaz a Vikings újoncára is, amennyiben fel tudnak cserélni, hiszen övék az ötödik legnehezebb sorsolás.

2 Comments

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!