Connect with us

Hír

A Chiefs legalább félszezonos eltiltást vár Rashee Rice kapcsán

A Chiefs elkapója, Rashee Rice nemrég többautós balesetet okozott a Lamborghinijével, miután haverjával versenyeztek az autóúton, majd 190 km/h-s tempónál megcsúsztak és elvesztették uralmukat a járművük felett. Emiatt le is tartóztatták a másodéves WR-t, és azt már eddig is tudtuk, hogy eltiltás várhat rá. A Chiefsnél pedig állítólag legalább fél szezonos eltiltásra készülnek – számolt be Jordan Palmer Steve Smith podcastjében. A korábbi eltiltásokhoz képest ez durvább lenne, de az NFL állítólag példát akar statuálni Rice-szal.

Rice-t jelenleg 1 millió dollárra perelik, mert többen is komolyabban megsérültek a baleset során, és börtönbüntetés sem elképzelhetetlen az esetében (még ha nem is hosszú távú). A jogi procedúra még eltarthat egy darabig, és az NFL újonnan meg szokta várni ezek kimenetelét, így elképzelhető, hogy a Rice-ra váró eltiltás nem a szezon elején, hanem később érkezik majd, de úgy tűnik ez csak idő kérdése.

Rice gyakorlatilag a legjobb elkapója volt már újoncként is a Chiefsnek, így értelemszerűen nagy veszteség lenne az eltiltása a csapat számára. Részben erre is készülve draftolták az első körben a villámgyors Xavier Worthyt, akinek így akár korábban nagyobb szerep juthat, mint szerették volna.

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group