Connect with us

Hír

A Saints nem igyekszik elcserélni Marshon Lattimore-t

Már a korábbi szerződésátalakítása is előrevetítette, hogy a nyáron akár elcserélheti a Saints a sztárcorner Marshon Lattimore-t, ezekre a spekulációkra pedig ráerősített a csapat azzal, hogy a második körben felcsere után draftolta Kool-Aid McKinstryt a posztra. A general manager Mickey Loomis a draft előtt úgy fogalmazott, hogy “nem szeret elcserélni olyan játékosokat, akik sokat tettek hozzá a csapathoz”, azonban azt is elmondta, hogy “mindenki elcserélhető”, ha megfelelő ajánlat érkezik.

Most Adam Schein kérdezősködött nála ebben a témában McKinstry draftolása után.

“Ha van egy jó játékosod, akkor ő ugyan nincs kinn a piacon, de van amikor jön egy hívás és valaki tesz egy ajánlatot, és lehet annak van értelme számunkra. Ez mindenkire igaz a csapatban. Ha kapunk egy visszautasíthatatlan ajánlatot, akkor azt mindenképp meg kell vizsgálni. De nem próbálom aktívan elcserélni Marshont. Ő egy kiváló játékos, egy elit corner.”

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy Loomis várja az ajánlatokat Lattimore-ra, csak még nem kapott megfelelőt. Június elseje előtt egyébként nem várható csere, pénzügyileg ugyanis csak utána van értelme eladnia a Saintsnek a cornerbacket, de a nyár folyamán esélyes, hogy csapatot vált a kiváló CB.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group