Connect with us

Hír

A Vikings megpróbálta megszerezni Malik Naberst, majd elcserélte volna Justin Jeffersont

Őrült pletyka látott napvilágot, mely szerint a Vikings fel akart cserélni a drafton az 1/5-ös helyre, de nem egy irányítóért, hanem az elkapó Malik Nabersért. Ha sikerült volna, akkor pedig ezt követően elcserélték volna a liga talán legjobb WR-ének számító Justin Jeffersont. Erről a Pioneer Press számolt be, de a PFT is arról ír, hogy hallottak ilyesmit a draft első napjának kezdetén, csak akkor hirtelen nem tudták több helyről megerősíteni.

A Vikings és Jefferson továbbra sem tudott megegyezni egy hosszabbításról, ezért jön fel időnként az elcserélésének lehetősége. Nagyrészt legyintettünk ezekre, hiszen ki cserélné el a liga legjobb elkapóját, aki ráadásul még csak most nyáron lesz 25 éves? Azonban ha tényleg nagyon nem tudnak megegyezni, akkor akár el is jöhet az a pont, hogy komolyan fontolóra veszik a trade-et. Jefferson a szerződése utolsó évébe lépett, habár franchise taggel még magukhoz tudják láncolni 1-2 évre, ha nagyon akarják, de ebben az esetben már tényleg elmérgesedhet a viszony.

Olyan szempontból is érdekes a hír, hogy ez eléggé megbonyolította volna a dolgokat irányító-fronton is a Vikingsnál, bár a Jeffersonért kapott ellenértékből biztosan meg tudták volna szerezni JJ McCarthyt, és jó eséllyel még maradt is volna tőkéjük.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x