Connect with us

Hír

Beköltözik Aaron Rodgershez a Jets újonc elkapója

A Jets idén sokat tett azért, hogy megerősítse a támadósorát, mind a piacon, mind a drafton. Aaron Rodgers viszont nem épp arról híres, hogy gyorsan bizalmi kapcsolatokat alakítana ki csapattársaival, főleg nem újoncokkal, így például a harmadik kör első pickjével kiválasztott Malachi Corley-nak mindent meg kell tennie, hogy elnyerje a veterán irányító bizalmát. Úgyhogy be is fog költözni hozzá.

“Csak a draft estéjén beszéltem vele, de az utóbbi napokban írogattunk egymásnak. Én csak egy kölyök vagyok, ő meg felnőtt. MVP, Hall of Famer meg minden. Én csak próbálom kideríteni, hogy mit tett azért, hogy ilyen sokáig kontisztens maradjon a ligában, mit tett a mentális egészsége érdekében, hogyan tartotta ilyen sokáig életben a testét. Azt mondta, hogy ha szeretnék, akkor beköltözhetek a vendégházába. Úgyhogy igen, mondhatjuk, hogy közeli a kapcsolatunk.”

– mondta Corley a New York Postnak a Jets újonc minitáborában, és elárulta azt is, hogy élni fog az irányító ajánlatával.

Reméljük az elkapó nyitott a konteókra, összeesküvés-elméletekre és hasonlókra, mert ahogy Rodgerst ismerjük és amilyen sztorik napvilágot láttak róla, sok ilyen beszélgetésben lesz része Corley-nak.

1 Comment

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group