Connect with us

Hír

Csődbe ment Antonio Brown

Antonio Brown minden idők egyik legjobb elkapója, pályafutása csúcsán (2013 és 2018 között) 686 elkapásból 9145 yardot és 67 TD-t szerzett. Mentális problémák miatt ugyanakkor a karrierje nem úgy ért véget, ahogy az méltó lett volna hozzá, és a legfrissebb hírek szerint a foci utáni élete sem megy tökkenőmentesen.

Az Antonio Brown ügy – túlnőtt rajta a betegség?

A játékos a 2021-es szezon óta nem lépett pályára, de az OverTheCap adatai alapján így is bruttó 74 millió dollárt keresett csak a fociból (más források szerint 80+ milliót). Ehhez jöttek még a különböző reklám- és szponzorációs pénzek, amiből ha le is vonjuk az adókat és az ügynöki díjakat, még így is bőven kellene annyi pénznek maradnia, amiből még az unokái is vígan eléldegélnek. Ehhez képest arról számolt be a New York Times, hogy elkapó csődbe ment és bevallása szerint már kevesebb mint 50 ezer dolláros a teljes vagyona.

Mindezt úgy, hogy többek között 2,93 millió dolláros adósságot halmozott fel nyolc hitelezőnek, és még a vízvezeték szerelőjének is tartozik. A megkeresett pénz nagy része egyébként különböző elveszített perekre, rossz befektetésekre (vett magának egy arénafutball-csapatot) és a fényűző életre ment el.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x