Connect with us

Hír

Giants GM: Jelenleg arra számítunk, hogy Daniel Jones lesz a kezdő irányítónk

A riportok szerint a Giants megpróbált felcserélni a Patriots helyére az irányító Drake Maye-ért, de a New England nem volt partner. Ezt követően a csapatnak lehetett volna lehetősége draftolni Michael Penixet, JJ McCarthyt vagy Bo Nixet, de a menedzsment végül az elkapó Malik Nabers mellett döntött. Ezzel pedig eldőlt, hogy Daniel Jones marad a csapat kezdője idén, bár a GM Joe Schoen azért nem volt nagyon meggyőző a QB hosszú távú jövőjével kapcsolatban.

“Úgy készülünk, hogy Daniel lesz a kezdőnk, a cseréje pedig Drew Lock és Tommy DeVito. Danielnek még három évig él a szerződése. Ez van, így állunk jelenleg”

– mondta a szakember (via PFT).

Jones tavaly kapott egy nagyon játékosbarát 4 éves 160 millió dolláros hosszabbítást, így papíron tényleg nem kérdés, ki is az első számú QB New Yorkban. Ugyanakkor az irányító a sérülése előtt sem játszott jól, egyébként is túlságosan sérülékeny, jövőre pedig 30 millió dollárnyi kifizetést megspórolva ki lehetne vágni. A trade pletykák sem erősítik a pozícióját, teljesen reális, hogy 2025-ben már nem ő lesz a Giants kezdő irányítója.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x