Connect with us

Hír

Jamal Adams a Ravenshez igazolhat

Jamal Adamst a 2023-as szezon után elküldte a Seahawks, azóta pedig nem talált magának csapatot az egykor a liga legjobbjának tartott safety. Most ez megváltozhat, ugyanis a védő viziten járt a Ravensnél és a főedző John Harbaugh szerint nagyon jól sikerült a találkozó.

Adams eredetileg a Jets 1/6-osa volt még 2017-ben. Három év alatt kétszer lett All-Pro, majd a csapat elcserélte a Seahawkshoz két első- és egy harmadik körös pickért, illetve adott neki egy évi 17,5 millió dolláros szerződést. A Jetsben még elit szinten teljesítő védő első idénye az új csapatában ugyan nem volt rossz, a második viszont borzalmas lett, az elmúlt két szezonban pedig összesen csak 10 meccsen lépett pályára (sérülések miatt négy év alatt összesen 33 mérkőzést hagyott ki).

Még mindig csak 29 éves lesz októberben, így lehet még benne pár korrekt év, ha egészséges marad. Mondjuk a Ravens nagyon jól áll a poszton, Adams csak harmadik számú lehet Baltimore-ban, de ebben a szerepkörben bőven lehet hozzáadott értéke a védelemhez.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x