Connect with us

Hír

Joey Porter Jr. nagyon magabiztos: szerinte már most ő a legjobb CB a ligában

A cornerbackek általában hatalmas egóval és magabiztossággal rendelkeznek, amire igazából szükségük is van a posztjukból adódóan. Nincs ez másképp a tavaly a második kör első húzásával kiválasztott Joey Porter Jr.-ral sem, aki már most, másodévének kezdetén úgy gondolja, hogy ő az NFL legjobbja. Mark Kaboly (TheAthletic) kérdezte meg tőle, hogy szerinte ki a legjobb CB a ligában, amire jött a válasz.

“Én, egyértelműen. Sok jó DB van a ligában, de senki sem csinálta azt, amit én a WR1-ek ellen egész évben. Nem érdekel, hogy ott emlegetnek-e jelenleg, mert idővel majd mindenki hallani fogja a nevem.”

Steelersös szokás szerint az év elején csak csere volt Porter, azonban a 7. meccstől már kezdőként lépett pályára és tényleg kiválóan teljesített, hiszen például a harmadik legalacsonyabb elkapási arányt engedte a ligában (minimum 100 coverage snap). És abban is igaza van, hogy nagyon kevesen kaptak olyan komoly feladatot, mint ő, ugyanis a Steelers nagyon sokat emberezik, Porternek pedig nagyon gyakran kellett egy-az-egyben mennie az ellenfél legjobb elkapóival.

A pittsburgh-iek tehát úgy tűnik nagyot fogtak a kiválasztásával, és ha idén is hozza az újonc teljesítményét, akkor tényleg nem lesz ördögtől való a legjobbak közt említeni a nevét.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x