Connect with us

Hír

Matt Judon nem akar pénzt veszíteni, így nem holdoutol

Matt Judon a Patriots egyik legjobb játékosa és már többször is kijelentette, hogy új szerződést szeretne magának. Ennek érdekében ki is hagyta a nem kötelező edzéseket egy mini holdout gyanánt, a kötelezőket viszont állítása szerint fogja, ugyanis egy centet sem akar elveszíteni a büntetések miatt (via NBCSports).

Az augusztusban 32 éves védő 2016-ban a Ravens ötödik köröse volt, majd 2021-ben aláírt a Patriotshoz 4 évre 56 millió dollárért. A váltás nagyon bejött neki, az első két idényében 28 sacket szerzett, tavaly pedig négy meccs után négynél járt, mielőtt kidőlt volna az egész idényre.

A pass rusher tehát egyértelműen túlteljesítette a szerződését, így még tavaly kapott egy fizetésemelést, amelynek értelmében 4 millió dollárt áthoztak a 2024-es fizetéséből és megemelték vele a 2023-as bérét. Emiatt viszont idén maximum csak 7,5 millió dollárt kereshet, de a kora – és mivel egy súlyos sérülésből tár vissza – miatt nem valószínű, hogy hosszabbítana a csapat (egy kisebb fizetésemelés persze elképzelhető).

 

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x