Connect with us

Hír

Mostantól a Netflix közvetíti a karácsonyi meccseket

A Netflix nyerte a karácsonyi NFL-mérkőzések közvetítési jogáért zajló licitháborút, jelentette be a liga. 2024-ben, 2025-ben és 2026-ban legalább egy karácsonyi mérkőzést a streaming óriásnál nézhetnek meg a rajongók. Idén a kiszivárogtatott hírek szerint a Steelers és a Chiefs, illetve a Ravens és a Texans lép majd pályára karácsonykor.

A karácsony eddig leginkább az NBA terepe volt, de mint kiderült, az amerikai foci még az ünnepek alatt is sokkal népszerűbb. Az NFL ezért megpróbálja kihozni a legtöbbet a helyzetből és annak ellenére tervez két meccset idén Karácsonyra, hogy szerdai napra esik december 25-e. És mind a két találkozót a Netflix fogja közvetíteni, ahogy a következő két idényben is minimum egyet a 3 éves megállapodás szerint.

Az NFL brutálisan sokat kaszál a hazai közvetítési jogokból, a hírek szerint a Netflix is 50-100 millió közötti összeget fizet meccsenként. De ennek ellenére – a hagyományos TV-társaságok és a Netflix – mellett ad még idén találkozót az ESPN, a Peacock, a Prime Video és a YouTubeTV is.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x