Connect with us

Hír

Újra elérhető az FK!+, mutatjuk a részleteket

Ahogy azt sokan észrevettétek és jeleztétek, az elmúlt két hétben nem lehetett előfizetni az FK!+ szolgáltatásaira. Ennek az volt az oka, hogy tőlünk független okok miatt leállt az előző fizetési rendszerünk, nekünk pedig szinte a semmiből kellett létrehozni egy újat. Most sikerült, mutatjuk, mit kell erről tudni.

A jó hír az, hogy a régi rendszer egy jelentős részét meg tudtuk menteni. Ez azt is jelenti, hogy akinek még él az eddigi előfizetése, az természetesen annak lejártáig továbbra is élvezi minden előnyeit. Amikor ez majd lejár, akkor kell gyakorlatilag újra előfizetni.

Akinek ebben az átmeneti két hétben járt le az előfizetése, annak ideiglenesen meghosszabbítottuk mostanáig, azonban hamarosan ezt deaktiválni fogjuk. Így újra elő kell fizetni az oldalon, hogy olvashassátok a prémium cikkeket.

Kinézetre nem sok minden fog változni, az FK!+ menüpont alatt minden fontos funkció megtalálható továbbra is.

Ami változás, hogy

1. Mostantól nem a Fondy-n, hanem egy LiqPay nevű szolgáltatáson keresztül lehet intézni a fizetéseket. Sajnos forintot nem tudtunk beállítani, így helyette Euró lesz (emiatt az aktuális árfolyamnak megfelelően a végösszeg változhat).

2. Az előfizetés nem fog automatikusan megújulni, ez a funkció még fejlesztés alatt áll. Ez sokaknak jó hír – folyamatosan érkeztek ilyen jellegű kérések az előző rendszernél –, mert így nem kell a lemondással foglalkozni, akkor újíthatják meg, amikor akarják. Sokaknak viszont ez okozhat némi kellemetlenséget, amiért előre elnézést kérünk, igyekszünk a jövőben ezt a problémát orvosolni, hogy ne kelljen minden hónap után manuálisan megújítani az előfizetést. Ami pozitívom, hogy maga az előfizetés megújítása nagyon egyszerű:

a) Elvégezhetitek a Profilon keresztül a Subscriptions pont alatt pár kattintással:

b) De kaptok emailen is egy megújítási számlát, ahol szintén csak pár kattintás az egész:

3. További újítás, hogy mostantól lehet Google Pay-jel is fizetni.

Ha bárkinek bármilyen észrevétele, kérdése, problémája, javaslata van, a fuzovelkifele@gmail.com címre írja meg nekünk!

Köszönjük a türelmeteket és a megértéseteket!

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x