Connect with us

Hír

Van pár csapat, ahol az újoncok már most pénteken megkezdik az edzésmunkát

Egy hete sincs, hogy draftolták őket, máris edzésbe állnak az újoncok néhány csapatnál. Az NFL közleménye szerint a csapatoknak két időpontban van lehetőségük a három napos újonc edzőtábort megtartani, május 3-6 és május 10-13 közt péntektől vasárnapig vagy szombattól hétfőig. A legtöbb csapat jövő héten tartja ezeket, de egyesek már most hétvégén lezavarják az újonc minitábort.

Az Eagles és a Packers három napos helyett csak kétnaposra tervezi az eseményt most péntekre és szombatra. Péntektől vasárnapig lesz újonc minitábor a Ravensnél, a Jetsnél és a Seahawksnál, illetve szombattól hétfőig a Chiefsnél. Mindenki más jövő héten tartja ezt az eseményt, érdekes módon a Bengals csak egynaposra szervezi a táborát. Íme minden csapat számára a pontos menetrend:

Az újoncok a tábor alatt megmutathatják tehetségüket és tanulhatják a playbook részleteit, illetve akklimatizálódhatnak a profi közegbe és kapcsolatokat alakíthatnak ki új csapattársaikkal. Meetingeken vesznek részt a pozíciójukkal, a csapategységükkel és a special teammel is, illetve van pár gyakorlat is, amin végigmennek. Nem teljes felszerelésben tolják a srácok, szóval vállvédőt itt még nem vesznek magukra.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group