Connect with us

Hír

A Rams előbb Brock Bowersért, majd Byron Murphyért is megpróbált felcserélni

Egyre gyakoribb, hogy csapatok a draft után kiadnak olyan videókat, amik bepillantást engednek a kulisszák mögé. Ezek azonban általában eléggé lebutított verziók, ahonnan sok mindent kivágnak. Olyat például nagyon ritkán láthatunk, hogy sikertelen felcserélési próbálkozásokat mutatnak be, hiszen ezzel azt mutatnák, hogy nem is azt a játékost akarták választani, akit végül elvittek. A Rams viszont eléggé transzparens volt ilyen téren, amikor a Pick is In című dokumentumfilmben az első kör történéseiről volt szó.

A videóban látható, ahogy a Rams general manager Les Snead felhívja a Jetset, hogy felajánlja az 1/19-es és a 2/52-es picket, de a Jets nem akart olyan messzire hátramenni. Egy helyet végül lemozogtak, és a Rams ide is fel akart menni, még a harmadik körös pickjüket (3/99) is bedobták (egy 6. kört visszakapva), azonban a Jets erre is nemet mondott. A kontextusból az is kiderült, hogy a tight end Brock Bowersért akart felmenni a Rams, hiszen a Raidersnek is felajánlották az 1+2+4. körüket (4/112), ám ők is nemet mondtak.

Ezután a Rams egy másik játékosra fókuszált, a belső védőfalember Byron Murphy-re, aki Aaron Donald örökségét vehette volna át. McVay jól érezte, hogy a Seahawkst kell megelőzni, de nem jártak sikerrel.

A Los Angeles-iek végül a helyükön maradva kiválasztották a pass rusher Jared Verse-t, akinek láthatóan szintén örültek, de azért a felcserés próbálkozásokból kiderült, hogy nem annyira, mint Bowersnek vagy Murphynek örültek volna.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x