Connect with us

Hír

A Steelers leigazolja a bántalmazással vádolt Cameron Suttont

Cameron Sutton visszatér az NFL-be! A corner ellen elfogadóparancsot adtak ki még márciusban családon belüli erőszak miatt, melyet követően a Lions ki is vágta, de a Steelers most ad neki egy esélyt.

Sutton állítólag fojtogatta barátnőjét, de sikerült megegyezni és próbaidővel szabadon engedte a rendőrség. Ennek részeként át kellett esnie egy egészségügyi vizsgálaton, illetve a lőfegyverek tartásától is eltiltották. Mindezek után az sem elképzelhetetlen, hogy eltiltás nélkül megússza az esetet.

A 29 éves védő egyébként ismerős Pittsburgh-ben, ugyanis eredetileg a Steelers választotta ki a 2017-es draft harmadik körében. Egészen a 2022-es idény végéig erősítette a csapatot, majd tavaly aláírt a Lionshöz három évre, de a pályán kívüli ügye miatt egy év után lapátra került.

Kissé elkeseredett lépés lehet ez a Steelerstől Sutton pere és potenciális eltiltása miatt, de Joey Porter Jr. mellett csak Donte Jackson van a keretben mint kezdőként említhető opció, elég gyenge és vékony volt a csapat cornerback sora.

Click to comment
4 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x