Connect with us

Minden ami NFL

Breakout játékosok 2024 – NFC North

Az utóbbi hónapokat a drafttal és ezáltal a 2024-es újoncokkal töltöttük, de ne feledkezzünk meg a többi fiatalról sem, akik már egy-két évet eltöltöttek a ligában, de még nem robbantak be igazán. A most induló sorozatunkban olyan játékosokra fókuszálunk, akiknek igazi kitörés lehet az idei szezonjuk. A következő csoportunk az NFC North.

Detroit Lions

Ki lesz a breakout játékos?

Már újoncként is remek évet hozott Brian Branch, de úgy gondolom 2024-re egy kicsit emelve még a játékán megérkezhet a liga abszolút elitjébe. A Lions a drafton két remek cornerrel erősített a pálya szélén, ami összességében a védelem csapatszintű javulását is hozhatja és talán több lehetőséget enged majd Branchnek a csillogásra. Tavaly 11 labdát ütött le és 3 interceptiont is jegyzett, mindkettővel a legjobb volt a legalább 400 snapben a slotban védekező játékosok közül. A játék olvasásában hamar felvette az NFL ritmusát, a fizikalitása pedig eddig is a pálya középső területeinek levédekezésére predesztinálta. Az elismertsége azonban még nem tart ott, ahol a produkciója. A Lions védelem, amely a tavalyi csapatnak is a gyengesége volt, sokat erősödött, a két már említett újonc corneren kívül a védőfalba is két kezdő játékost szerződtettek. A több nyomás az irányítón és a szorosabban őrzött szélső elkapók pedig mindenki játékát emelik majd.

Ki lehetne még?

Az offense az elmúlt két évben a liga élmezőnyében volt, ahol nem sok új nevet ismerhetünk majd meg 2024-re, így innen nehezebb kiválasztani valakit. A David Montgomery, Jahmyr Gibbs duó tavaly nagyon szépen megosztva kapta a labdákat és végül előbbi át is lépte, utóbbi pedig megközelítette az 1000 futott yardot. Ha idén ez a committee elbillen kicsit Gibbs irányába, akkor emögött a remek fal mögött esélye lehet egy igazi berobbanásra, akár 1.400+ yardos szezonra. Ha pedig a passzjátékba is sikerül még több targetet kiérdemelnie, akkor akár még egy-egy egészen merész scrimmage yardos évben is reménykedhet.

Mellette a lassan örök ígéretnek számító Jameson Williams az, akinek nagyon kellene egy berobbanás végre. Újoncként sérült volt, tavaly eltiltott, de visszatérése után sem hozta azt a játékot, ami miatt a csapat első körben draftolta. A profilja azonban nagyon hiányzik a csapatból, hiszen a pályát mélységben lenne lehetősége támadni. A St.Brown, Laporta duó elsősorban a pálya középső részén dolgozik, csak hát el kéne kapja Williams a mély labdákat, amivel egyelőre meggyűlt a baja.

A cikk még nem ért véget. Hogy tovább olvass, fizess elő vagy jelentkezz be!

Havi előfizetésÉves előfizetés
SPÓROLJ 2 HÓNAPOT ÉVES ELŐFIZETÉSSEL
Előfizető
monthly
yearly
4,99 € (215 ₴)49,99 € (2150 ₴)
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek
Reklámmentes
monthly
yearly
7,99 € (350 ₴)79,99 € (3500 ₴)
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek
Támogató
monthly
yearly
11,99 € (520 ₴)119,99 EUR (5200 ₴)
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
renningan
Admin
24 days ago

Jameson Williams berobbanása olyan csoda lenne, hogy ha megtörténik, akkor szétkapunk mindenkit :D de ha már csak egy oké WR2 lenne, én annak is örülnék.

ClayMatthews52
ClayMatthews52
24 days ago

Nem tudom, hogy lehet ebben az új rendszerben renningan kommentjére válaszolni, de ha már játszana Jameson Williams, az nagy szó lenne. :D

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x