Connect with us

Hír

CeeDee Lamb hivatalosan is holdoutba kezdett

Az elit elkapó CeeDee Lamb új szerződést szeretne magának, ezért nem vett részt a Cowboys önkéntes edzésein. Most viszont több forrás is arról számolt be, hogy a kötelező minitáborban sincs ott, ami a holdout egy nagyon komoly formája, ugyanis a minitáborban való részvétel kötelező és pénzbüntetés jár a kihagyásáért.

Lamb 2020-ban a Cowboys 1/17-ese volt. Már újoncként is nagyon jól játszott, 74 elkapásból 935 yardot és öt TD-t szerzett, ráadásul volt 10 futásból 82 yardja és egy TD-je, sőt még visszahordásból is szerzett egy hatpontost. Másodévesként már az 1000 yardos határt is átlépte, két éve pedig 1359 yardot és kilenc TD-t szerzett 107 elkapásból, illetve a rájátszásban 185 yardot és egy TD-t jegyzett két meccsen. Tavaly még ennél is magasabb szintre kapcsolt, vezette a ligát 135 elkapással, emellett pedig 1749 yard és 12 TD került a neve mellé.

A piacon simán kaphatna 30+ millió dolláros fizetést is, idén viszont jelen állás szerint csak 18 milliót fog keresni az ötödik éves opciójával.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x