Connect with us

Hír

Lavonte David otthagyta volna a Buccaneerst, ha nem szerepelnek jól

Lavonte David eddigi teljes 13 éves karrierjét a Buccaneersnél töltötte, azonban egy újabb újjáépítésbe már nem akart volna belefogni. A kiváló linebacker most arról mesélt a Tampa Bay Timesnek, hogy épp ezért úgy gondolta, hogy vagy visszavonul, vagy távozni fog a 2023-as szezon után. Azonban nagy meglepetésre a csapat sokkal kompetitívebb volt mint a legtöbben gondolták és be is húzta az NFC South-t, plusz a playoffban is nyert egy meccset az Eagles ellen.

A jó szezon pedig megváltoztatta a lejáró szerződésű védő gondolkodását, és a holtszezon elején már tudta, hogy maradni akar Tampában, így a szerződéses tárgyalások is nagyon könnyedén haladtak.

“Őszintén, nem tartott sokáig. Még mindig imádom a focit, játszani akarok és úgy érzem még mindig magas szinten tudom ezt művelni. Szerintem a legjobbakkal is felveszem a versenyt, és nyilván a csapat is így gondolta. Kérdés sem merült fel bennem, hogy vissza akarok térni. Ebben persze szerepet játszott, hogy versenyképesek voltunk.”

A Buccaneers 2020-ban a wild cardról menetelt végig és nyerte meg a Super Bowlt Tom Bradyvel, és azóta mindhárom évben megnyerték a csoportjukat. Idén azonban nem számítanak favoritnak, de ez tavaly sem gátolta meg őket abban, hogy elhódítsák a divíziót.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x