Connect with us

Hír

Ősszel irány Amerika! – New York + Philadelphia, két szuper NFL- és két NBA-meccs

New York, New Yoooork! Éljétek át a Nagy Alma egyedi és magával ragadó hangulatát, látogassatok el Amerika szülőhelyére Philadephiába, és kössétek ezt össze a talán utolsó szezonjára készülő Aaron Rodgersszel, akihez a fiatal zseni CJ Stroud és a Texans látogat, valamint az Eagles-Jaguars összecsapással, és nem mellesleg (ha minden jól megy) két NBA-meccsel! Az biztos, hogy a Jet Travel Libery Lineup nevű utazása felejthetetlennek ígérkezik!

**Ha lefoglaljátok az utazást, kérjük mondjátok el a szervezők kérdésére, hogy nálunk, a Fűzővel kifelé!-n hallottatok a túráról. Köszönjük! **

Az utazás New Yorkban kezdődik október 28-án (hétfőn), a négycsillagos szállásunk pedig a Times Square-en helyezkedik el, tehát ennél központibb nem is lehetne. A város sosem alszik, ezt pedig épp itt élhetjük át a legjobban a villódzó fények közepette. Városnézésből lesz bőven, és felsorolni nehéz lenne, hogy miket érdemes megnézni a Nagy Almában: Central Park, Empire State Building, 9/11 Memorial, Wall Street, Statue of Liberty, csak hogy a legikonikusabbakat említsük, de ezernyi más csoda vár ránk. Ráadásul Halloweent is itt tölthetjük, ami az USA-ban szintén különleges élmény.

És ha már Halloween, épp október 31-én csütörtökön este rendezik a Jets-Texans összecsapást, ahol két Super Bowl-álmokat dédelgető csapat feszül egymásnak. Lehet ez lesz Aaron Rodgers utolsó szezonja, szóval sokkal több lehetőség már nem lesz őt élőben látni játszani, az meg csak hab a tortán, hogy a fiatal zseni CJ Stroud ellen lép majd pályára. Emellett egyébként egy NBA-meccset is megnézhetünk majd New Yorkban, sorsolástól függően a Knicks vagy a Nets mérkőzését. Nem mellesleg ha július 10-ig lefoglaljátok az utat, akkor ezt a meccsjegyet ajándékba kapjátok.

New York után pedig irány Philadelphia, az USA szülővárosa, ahol aláírták a Függetlenségi Nyilatkozatot. Itt is van lehetőség a városnézésre, többek közt az ikonikus Liberty Bellt, vagy a Rocky-szobrot, illetve Rocky-lépcsőket nem érdemes kihagyni, de ha már itt jártok, egy cheesesteaket is dobjatok be valahol. Természetesen NFL-meccs is vár rátok, az Eagles fogadja azt a Jaguarst, ahol most épp Doug Pederson a főedző, akinek szobra is van a Lincoln Financial Field előtt Nick Folesszal együtt a híres Philly Special előtti pillanatot megörökítve. Itt is remek összecsapásra van kilátás két playoff-aspiráns gárda közt, a remek hangulat pedig az őrült Eagles-szurkolók miatt garantált – ne hagyjátok ki a tailgatinget sem! És ha minden jól alakul, akkor még egy NBA-meccs belefér majd a 76ers otthonában valamelyik nap a sorsolástól függően. Hazaérkezés pedig november 5-én (kedden). 

Személyes tapasztalatból tudjuk mondani (a New York-i túránk vlog-részeit itt tekinthetitek meg, a Chicago+Green Bay utunkat emitt, a Miami kirándulást pedig itt), hogy a Jet Travelnél a szervezés hibátlan, magas színvonalú szolgáltatást kapunk a pénzünkért. A négycsillagos szállások nagyon kényelmesek, minden előre le van foglalva, nekünk csak annyi a dolgunk, hogy ott legyünk a megbeszélt helyen a megbeszélt időben, és tátsuk a szánkat, élvezzük az utazást.

Liberty Lineup nevű út részletes programtervét és minden fontos információt megtaláltok EZEN a linken a Jet Travel oldalán.

**Ha lefoglaljátok az utazást, kérjük mondjátok el a szervezők kérdésére, hogy nálunk, a Fűzővel kifelé!-n hallottatok a túráról. Köszönjük! **

A JetTravel összesen három utat szervez idén Amerikába:

**Szponzorált tartalom.**

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x