Connect with us

Hír

Úgy néz ki Matt Araiza megnyerte a Chiefs punter állását

Matt Araiza nagy reményekkel érkezett az NFL-be, hiszen a rendkívül erős lábbal rendelkező puntert a Bills 2022-ben a 6. körben választotta ki, majd meg is nyerte a kezdőt a csapatnál. Azonban még újonc szezonja kezdete előtt megvádolták szexuális erőszakkal, ezért kivágták és azóta nem is játszott a ligában. Végül azonban ejtették ellene a vádakat, így megnyílt a lehetőség a visszatérése előtt. A Chiefs pedig lecsapott rá és úgy néz ki meg is nyerte magának a kezdőt.

A csapat ugyanis kivágta Ryan Rehkow-t, aki Araizával versenyzett ezért a posztért. Persze még igazolhat valami veteránt a gárda, de jelenleg ez nem tűnik valószínűleg. Tavaly egyébként Tommy Townsend volt a bajnokcsapat puntere, de a szezon végén őt elengedték.

Araiza a San Diego State-en a rendkívül erős lábával lett híres, megnyerte a legjobb punternek járó Ray Guy Awardot is és NCAA-rekordot állított fel 51,2 yardos puntátlagával. A pontosságával egyébként voltak problémák, ezért sem ő kelt el elsőként a punterek közül azon a drafton (Jordan Stout a Ravenshöz, Jake Camarda a Buccaneershez került a negyedik körben).

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x