Connect with us

Hír

Volt csapattársa szerint nem Mac Jones hibája, hogy nem vált be a Patriotsnál

Mac Jones egy egész jó újonc évet hozott le a Patriotsnál 2021-ben, utána azonban komoly lejtmenetbe került és idén mindössze egy 6. körös pickért sikerült eladniuk a Jaguarsnak. A futó Damien Harris – aki első két évében volt Jones csapattársa – úgy véli, hogy ez a bukás nem Jones hibája volt, hanem az edzői stábé, ugyanis Josh McDaniels még kiváló munkát végzett, utána viszont Bill Belichick miatt bukott meg az irányító, amikor átadta az offense vezetését Matt Patriciának és Joe Judge-nak.

“Ami Mac Jonesszal történt New Englandben, nem az ő hibája. Azért történt, mert elvették a támadókoordinátorát, aki alatt Pro Bowler lett és majdnem csoportgyőzelemre vezetett minket újoncként. Aztán kinevezték Matt Patriciát, aki egész életében a védőket edzette, és Joe Judge-ot, aki meg special team edző volt. Csak bedobták őket oda, hogy “hé, edzzétek ezt a fiút, első körös volt, ameddig azt tanítjátok neki, amit én mondok, addig minden rendben lesz”. De nagyon nem lett rendben.”

– mondta Harris a The Athletic Football Show podcastben.

Már ezzel is utalt arra, hogy ez Belichick hibája, és ugyan elmondása szerint a rengeteg siker után megérti, hogy a főedző miért viselkedett úgy, ahogy, de szerinte őt lehet hibáztatni Jones megbukásáért.

6 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Csakeztne
Csakeztne
2024-06-09 09:20

Szerintem pont emiatt nincs most HC állása az öreg mágusnak. Ez akkora baromság volt, olyan felelőtlen és végül akkora kudarc, hogy a korábbi nimbuszt alaposan megtépázta. Emlékszem az év elején teljes felelősséget vállalt ezekért a kinevezésekért, majd a kudarc után ezt nem tette meg. Nem tudjuk pontosan mi történt aztán, mert BOB kinevezése reménykedéssel töltött el sokakat, de Jones már odalett, és odalett BB főedzői hitele is. GM-ként korábban is kikezdték, és többnyire nem is volt sikeres a draftokon, az utolsó 10 évben, de amíg ment a BB-TB tandem addig mindent is lehetett. Ez a két (3-4) borzalmas év azért nem volt túl jó ajánló levél egy új állásba.

bjeela
bjeela
2024-06-09 17:20

Már az elején azt mondtam, hogy Mekben sokkal több van, mint az elsőre láccik. Nem tudta megmutatni, és szvsz is elqrták a karrierjét a srácnak. Nem lett volna világszám, de simán top 10-15-ös lehetett volna.

conspiracy theory
conspiracy theory
Reply to  bjeela
2024-06-09 21:21

Hogy lehet elqrni a karrierjét?
Ha az edzői sz*ok is voltak, akkor is max elbukott két évet, de ha megvan benne a tehetség, akkor simán bizonyít és kész.

bjeela
bjeela
Reply to  conspiracy theory
2024-06-10 20:28

Öööööö… nem.

Kopi3.14
2024-06-09 19:38

Korábban még a csere előtt jóval olvastam olyanokat, hogy Mac minden olyat megcsinált, amit a korszakos QB-kban ajnárnozni szoktak, készített playeket, felkészült egyedül is, mire össze kellett ülni, aztán mindezt kibaszta a csapat az ablakon.

conspiracy theory
conspiracy theory
2024-06-09 21:19

ÉN kedveltem a kölyköt.
Nekem csak az nem kerek, hogy ha csak és kizárólag BB-ék rontották el, akkor mégis miért cserélte el az új rezsim egy marék üveggolyóért?
A srác mindkét keze és mindkét lába megvan, tudomásom szerint semmilyen karriert kettétörő sérülést nem szenvedett, szóval ha kezdeni akartak volna vele valamit, akkor most tiszta lappal indulhatott volna. Másrészről elég sok csapatnak van QB need-je, és ezért kicsit furcsa, hogy egyedül egy olyan adott érte valamit, ahol azért biztosan megvan a QB1. Harmadrészről voltak arról is pletykák, hogy szezon közben az öltözőt is elvesztette MJ. A csapattársai testközelből látták a történéseket, és ha minden annyira egyszerűen BB-re kenhető lett volna, akkor nem hiszem hogy ellene fordulnak.
Viszont kiderült, hogy MJ nyomás alatt borzasztóan teljesít, elképesztően túlkompenzál, ami a csapat vesztét okozta.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x