Connect with us

Hír

5 csapat is hajlandó lett volna megfizetni Aiyukot

Brandon Aiyuk ugyan csak nemrég kért hivatalosan cserét, de a sztorija már régóta húzódik és már a draft előtt is voltak beszélgetések az elcseréléséről. Sőt, a PFT infói szerint ennél komolyabb is volt a dolog, ugyanis a 49ers megmondta Aiyuk ügynökének, hogy kereshet partnereket, akik megfizetnék neki a kívánt összeget. És találtak is öt ilyen csapatot.

Volt tehát öt csapat – hogy pontosan kik, azt nem tudni –, akik megfizették volna Aiyukot a draftot megelőzően, azonban aztán a 49ersszel nem tudtak megállapodni a megfelelő trade kompenzációról. Azt nem tudni, hogy pontosan mit akart a 49ers, annyit viszont igen, hogy a Patriots második körös ajánlatát visszautasították (érthető módon). A Patsen kívül vélhetően a Steelers és a Commanders is érdeklődött, ilyen pletykákat lehetett hallani akkoriban.

Ami a szerződést illeti, akkor évi $28 millió körül volt a kért összege Aiyuknak, azonban könnyen lehet, hogy mostanra ez már megnőtt a piac alakulását látva, hiszen azóta több kiváló WR is gigaszerződést írt alá.

Itt írtunk egyébként a helyzetről, az alkupozíciókról és pár csapatról, akik cserélhetnek Aiyukért:

6 csapat, ahová elcserélhetik Brandon Aiyukot

A legvalószínűbb forgatókönyvnek az tűnik jelenleg, hogy Aiyuk idén még marad a 49ersnél.

 

 

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Csakeztne
Csakeztne
2024-07-21 09:33

A 49ers egy picit túlértékeli Ayukot, aki jó elkapó, de nálam nem top 10. Amikor mindenki a fedélzeten van csillog a rendszerben, amikor kiesik Deebo gyakran eltűnik, mint Kossuth a rozsban. Egy jövő évi első kört érhet, de az idei az erős túlzás volt a részükről.

Nyüglődnek vele, az idei SB nyerés – szerintem hiú -reményében, aztán jövőre kezdődnek a vijjogó bajok. Rájuk kövesedik Purdy, aki amíg a system és a skill személyzet szuper, addig elkariscol, de a csillagok mai állása szerint szerintem csak csoda segítheti SB győzelemre. A kivételes tehetségű O lassan szétesik, és jönnek majd a gyengébb évek. Szerintem jobb lenne nekik magas áron elcserélni Ayukot, és a draftról pótolni, és közben keresni azt az irányítót, akivel eljöhetne egy újabb nagy korszak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x