Connect with us

Hír

A 49ers üzeni, hogy kár telefonálni Brandon Aiyukkal kapcsolatban

Brandon Aiyuk megunta, hogy nem haladnak a tárgyalások a 49ersszel és hivatalosan is cserét kért a csapattól. A 49ers pedig ezzel kapcsolatban jelezte az érdeklődőknek, hogy kár is próbálkozni, állítja Adam Schefter. Nem mintha ez olyan sok mindent jelentene.

Emlékszünk arra, amikor Mike Vrabel a Titans főedzőjeként azt nyilatkozta, hogy amíg ő a HC, addig nem cserélik el AJ Brownt, majd nem sokkal később a csapat GM-e mégis eladta a klasszis elkapót? De a Giants is egészen addig kitartott amellett, hogy Odell Beckham nem eladó, amíg be nem jelentették az elcserélését. És nagyjából a végtelenségig sorolhatnánk a példákat, az NFL-ben egy-két irányítót leszámítva tényleg bárki mozdítható.

Ez persze nem jelenti azt, hogy Aiyuk biztosan távozni fog, a 49ers ugyanis win now módban van és egy potenciális 2025-ös első körrel nem kerülne közelebb a Super Bowlhoz idén. Jelen tudásunk szerint sokkal valószínűbb, hogy az elkapó marad a csapatban, de mindig van az a pénz, holnap pedig érkezünk is egy elemzéssel ezzel kapcsolatban.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Csakeztne
Csakeztne
2024-07-18 08:51

Kár telefonálni, nyaralok, inkább írják le mit akarnak.Ayuk nem eladó. Annyiért. De amennyiért kötjük fűzzük.

Deboo fontosabb nekik, ha éppen nem sérült. Mindenki másnak adtak szerződést, ha ez véletlen lenne, akkor roppant balgák lennének. Jennings véletlenül kapott szerződést. Véletlenül húztak az első körben elkapót. Stb.

Ayuk már nem lesz lelkes, csak ha nagyon megfizetnék. Azonban ezek a szívózások, ha jogilag megalapozottak is, az itteni speciális körülmények miatt leggyakrabban vesztes-vesztes eredményt hoznak. Úgyhogy not so fast.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x