Connect with us

Hír

A Bears elengedi a safetyjét az edzőtáborból, hogy megnézze feleségét az olimpián

Az edzőtábor a legfontosabb része a szezonra való felkészülésnek, minden csapat gőzerővel igyekszik a legjobb formába kerülni, összeszokni. Így fontos, hogy lehetőleg mindenki részt vegyen a táborban, azonban néha vannak fontosabb dolgok is az életben. Például ha a feleséged az olimpián versenyez.

Az egyik legnagyobb amerikai sztársportoló jelenleg Simone Biles, akit egyesek a valaha volt egyik legjobb tornászként emlegetnek – természetesen ott is lesz a párizsi ötkarikás játékokon, ami ugyebár egybeesik az NFL-edzőtáborokkal. Ez azért fontos információ, mert Biles férje az a Jonathan Owens, aki jelenleg a Bears safetyje (tavaly a Packersben, előtte a Texansban játszott).

Biles pedig elmondta a USA Today-nek, hogy Owens ott lesz vele Párizsban, a Bears elengedte őt pár napra az edzőtáborából. Ez lesz egyébként az első alkalom, hogy Owens láthatja a feleségét az olimpián, mivel 2016-ban még nem voltak együtt, legutóbb pedig a Covid miatt nem lehetett látogatni az eseményeket.

Owens egyébként a harmadik számú safetyje jelenleg a Bearsnek, szóval nem kezdő játékos, de akár Kevin Byard, akár Jaquan Brisker megsérül, neki kell majd beállnia elsőként.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fetyke
Fetyke
1 day ago

Végül is edzőtábor minden nyáron van. olimpia meg csak 4 évente…

bjeela
bjeela
Reply to  Fetyke
22 hours ago

Azé az megvan, hogy a címadás szövegkörnyezete azt mondja, hogy a Bears meg akarja nézni a safety helyett Bilest az olimpián? Mongyuk Biles mókás lenne safety-ként…

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x