Connect with us

Hír

A Bengals nem akar idén hosszabbítani Ja’Marr Chase-szel

Ja’Marr Chase a liga egyik legjobb fiatal elkapója. Három évet már lehúzott a ligában, így most már kaphat új szerződést. Legalábbis a szabályok szerint, mert nagyon úgy néz ki, hogy idén erre nem fog sor kerülni. Erről maga a klubelnök Mike Brown beszélt, aki elmondta, hogy mindent megtesznek majd, hogy megtartsák Chase-t, de a hosszabbításra minden bizonnyal még várni kell egy évet.

“Nem valószínű, hogy ez jó időpont lenne a tárgyalásra. A holtszezon jobb időszak erre, most megpróbálunk a focira koncentrálni.”

– mondta Brown az ESPN-nek, hozzátéve hogy persze mindig lehetnek váratlan lehetőségek és nem zár ki semmit.

Chase háromszoros Pro Bowler, egyszeres All-Pro, ő lett az Év Újonca is a 2021-es szezon után, és franchise rekordot is döntött elkapott yardokban – minimum top10-es, de talán inkább top5-ös elkapó. A szerződése még két évig érvényes, ilyen szempontból tényleg nem kell sietnie a Bengalsnak, de láttuk már millió példán keresztül, hogy minél előbb hosszabbítanak valakivel, annál olcsóbb lesz a dolog (és annál könnyebb elosztani a terheket a szerződés teljes időtartamára).

Jelenleg Justin Jefferson a legjobban fizetett elkapó (és egyben nem-irányító) egy négy éves $140 milliós szerződéssel, amiből $110 millió valamilyen formában garantált. Ez lehet Chase irányára is. A fiatal WR egyébként nem vett részt az önkéntes edzéseken és a kötelező minitáborban is csak ott volt, de nem edzett a csapattal.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x