Connect with us

Hír

A Hard Knocks betekintést engedett abba, hogyan indult a Burns-trade

Az éjszaka folyamán kijött a Hard Knocks: Offseason első adása – a dokusorozat a New York Giants holtszezonját követi végig. Sok érdekességet tartogat a széria, a legnagyobb felhajtást a pass rusher Brian Burns megszerzésének sztorija hozhatja, amiről most újabb részletek derültek ki még az első adást megelőző trailerből.

A stáb a Senior Bowl során is forgatott, ahol Joe Schoen (Giants GM) talán kicsit vicceskedve megkérdezte Dan Morgant (Panthers GM) és aztán a Bills general manager Brandon Beane-t is, hogy nem akar-e feljönni 1/6-ra a draft során. A válasz “nem” volt (pontosabban  a Panthers részéről “ha bármerre is mozgok, akkor hátrafelé”), azonban utána Morgan halkan visszakérdezett, hogy

“Nem adsz két első kört Burnsért?”

Schoent láthatóan meglepte és egyben felvillanyozta a kérdés, és ugyan két elsőt nem akart adni, de érdekelte a sztori. Aztán Morgan gyorsan lejjebb vitte az árat egy elsőre és valamire, amire Schoen úgy reagált, hogy “jó irányba haladunk”. Itt a teljes videó:

A Giants végül csak egy második- és egy ötödik körös cetlit adott a Panthersnek (2/39 és 5/141), plusz cseréltek egy 4-5. körös picket az idei évből a következőbe. Ez elég olcsó volt New York-i szempontból, de utána persze adniuk kellett egy 5 éves $150 milliós hosszabbítást a pass rushernek, ami már nagyon nem volt olcsó.

Érdekes volt még az első részben például az alábbi jelenet Schoen és a tulajdonos John Mara közt, amikor Saquon Barkley megtartásáról/elengedéséről beszélgettek. Mara szerette volna megtartani a sztárfutót, azonban Schoen nem akarta a piaci árát megfizetni és inkább az olcsóbb, de azért szerinte még hasznos running backek között halászgatott (végül Devin Singletaryt igazolta le).

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x