Connect with us

Hír

A Vikings azt tervezte Kirk Cousinsszal, amit a Falcons végül meg is tett

Kirk Cousins alighanem komolyan meglepődött azon, amikor a Falcons az 1/8-as cetlivel irányítót választott az idei drafton. Amikor megkérdezték tőle, hogy akkor is aláírt volna a csapathoz, ha ezt előre tudja a QB mindössze annyit mondott, hogy nem foglalkozik elméletekkel. Lefordítva ez egy egyértelmű nem, és ami különösen ironikus az egészben, hogy a Falcons pont azt tette a veterán irányítóval, amit a Vikings szeretett volna.

A Vikings igazából soha nem csinált titkot abból, hogy nem Kirk Cousinst tartja a csúcsok csúcsának a poszton és szeretne egy vérfrissítést. Ugyanakkor a nyilvános kommunikáció alapján az is egyértelműnek tűnt, hogy a vezetőség a közeljövőt Kirk Cousinsszal képzeli, erre pedig az ESPN riportja is ráerősített. Kevin Seifert információi szerint a Vikings idén szeretett volna egy újonc irányítót draftolni, akit viszont csak egy-két év múlva dobtak volna be a mély vízbe, addig pedig Cousinsé lett volna a kezdő.

A veterán támadó érhetően egy olyan csapatban szeretett volna játszani, ahonnan akár vissza is vonulhat és nem cserélik le egy-két év után. Úgy tűnt, a Falcons lesz ez a csapat, de az Atlanta behúzta Michael Penixet az idei drafton, ráadásul Cousins szerződése lehetővé teszi, hogy két év múlva kivágják. Csöbörből vödörbe.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cseh Tibor
Cseh Tibor
2024-07-21 19:11

Szeretnék egy hasonló vödröt, mint ami Cousinsnak van

Fetyke
Fetyke
2024-07-22 22:04

Nagy különbség, hogy a Falcons ezért cserébe legalább megfizette Kirk kapitányt, míg a Vikingsnak ez esze ágában sem volt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x