Connect with us

Hír

Burrow zongorázni tanul, hogy segítse a csuklója gyógyulását

Joe Burrow tavaly csuklósérülést szenvedett, és érkeztek olyan aggasztó hírek ezzel kapcsolatban, hogy nem talált másik irányítót, akinek hasonló sérülése lett volna és tudott volna vele beszélni, legfeljebb védőfalembereket. Most pedig egy elég különös edzésmódszerrel próbálja felkészíteni fájó testrészét a szezonra. Az irányító ugyanis elkezdett zongorázni – árulta el a Complex Sportsnak adott interjújában.

Elmondása szerint mindig is meg akart tanulni, így kapóra jött a dolog, hogy segíti is a csuklója rehabilitációját. Pár számot már most el tud zongorázni, és ugyan szezon közben nehezen fog tudni fejlődni, de a következő holtszezonban már szeretne elég jó lenni benne.

Burrow-nak több sérülése volt karrierje során, tavaly sérülten relatíve gyenge teljesítményt nyújtott, szóval ő, a csapat és a szurkolók is nagyon remélik, hogy idén egészséges lesz és vissza tud térni a régi formájához. Nélküle vagy a gyenge játékával ugyanis nem esélyes a Bengals a rájátszásra sem, nem hogy a Super Bowlra, ami egy Burrow szintű QB-val mindig célkitűzés lesz a csapat háza táján.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x