Connect with us

Hír

CeeDee Lamb szerződését priorizálja a Cowboys

A Cowboys érdekes helyzetbe hozta magát, hiszen hamarosan szerződést kellene adnia Dak Prescottnak, Micah Parsonsnak és CeeDee Lambnek is – az irányító és az elkapó kontraktusa jövőre lejár, a pass rusheré két év múlva, de minél hamarabb hosszabbítanak, annál olcsóbb lesz. Közülük pedig a Dallas Morning News információi szerint Lamb kontraktusát priorizálják.

Leginkább egyébként azért, mert Lamb nem volt ott a csapattal a holtszezonban, és holdouttal (vagy még inkább hold-innel) fenyeget, azaz kiülheti az edzőtábort is, ha nem kap új szerződést. Prescott ott lesz az edzéseken, Parsonsnak pedig még korai lenne a holdout, szóval így Lamb kerül előtérbe.

A kiváló elkapó idén $17,99 milliót keresne az ötödik éves opciójával, ami nem rossz pénz, de ennek közel dupláját éri a piacon (a 180 százalékát biztosan). Tavaly franchise rekordot jelentő 135 elkapást és 1749 yardot szerzett, az 5 legjobb elkapó közt is felmerülhet már a neve a ligában.

Az EVP Stephen Jones úgy nyilatkozott a héten, hogy időbe telnek az ilyen szerződések és “kihívás mindenkit megtartani”, szóval ne lepődjünk meg, ha a nagy hármasból legalább egy nem kék-fehérben focizik majd 2025-től.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x