Connect with us

Hír

Hosszabbított kiváló védőfalemberével a Packers

A Packersnél a legtöbben Jordan Love hosszabbítására várnak (jó eséllyel a héten ez is meglesz), azonban most egy másik kiváló játékosuk kapott új szerződést: a védőfalember Kenny Clark. Ian Rapoport beszámolója szerint Clark három évre $64 millióért írt alá. Ezzel éves átlagot tekintve egyébként nincs benne a top10-ben a posztján, így jó üzletnek tűnik a Green Bay-iek részéről.

A most 28 éves játékost még 2016-ban draftolta a Packers az első kör végén, szóval már 8 éve meghatározó tagja a védőfalnak. Tavaly karrierje legjobbját jelentő 7,5 sacket jegyzett, és pályafutása során harmadszor lett Pro Bowler. Ezek alapján talán alulértékelt játékos, a ligában dolgozók szerint például jelenleg a 9. legjobb DT az NFL-ben.

A Packers idén egy új védelmi rendszerre áll át, ahol a falemberek is agresszívebben támadhatják az irányítót, így kíváncsian várjuk, hogy Clarknak vajon újabb karrier-éve lesz-e 2024-ben. A csapat egyébként elég jól áll DT fronton, hiszen Clark mellett a korábbi első körös Devonte Wyatt, illetve Karl Brooks és TJ Slaton is jól teljesít.

Most hogy a Packers ezt letudta, jöhet Jordan Love gigaszerződése – könnyen lehet, hogy a liga legjobban fizetett játékosa lesz pár napon belül.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x