Connect with us

Hír

Íme a Packers 2023-as pénzügyei – még mindig nagyon jó dolog franchise-t üzemeltetni

A Packers egyedi felépítésének hála a franchise-nak minden évben ki kell adnia a pénzügyi információit a részvényesek számára. A legfrissebb meg is érkezett tegnap, amiből kiderül, hogy az NFL-csapatok továbbra is nagyon, nagyon jól állnak.

A Packers a tavalyi pénzügyi évben 402,3 millió dollárnyi úgynevezett “nemzeti bevételt” könyvelhetett el. Ezt minden csapat ugyanígy megkapta, hiszen a teljes ligaszintű bevételt – ezek szerint $12,873 milliárdot – 32 csapat közt egyenlően osztják el. Ez egy $7,5 százalékos növekedés egyébként a tavalyi évhez képest, így értelemszerűen rekordnak számít – most először ment $12 milliárd fölé a számláló.

A Packersnek emellett volt $251,8 millió helyi bevétele, amit a saját eladásaiból és marketing-ügyleteiből könyvelhetett el. Így tehát összesen $654,1 milliós bevétele volt a franchise-nak, $43,7 millióval több mint tavaly. A költségeket ebből levonva összesen $60,1 milliós profitra tett szert a csapat. Egy évvel ezelőtt egyébként $68,6 millió volt a profit, szóval most több volt a költségük (például játékosfizetések).

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x