Connect with us

Hír

Justin Fields – Russell Wilson 1-0

A Steelers vezetősége többször is azt nyilatkozta a holtszezon alatt, hogy Russell Wilson kvázi megkérdőjelezhetetlenül a csapat kezdő irányítója, míg a korábbi első körös Justin Fields neve leginkább potenciális visszahordóként került a hírekbe. Ehhez képest most azt írja az ESPN, hogy Fields nagyon durván bekezdett az edzőtáborban és egyre jobb esélye van a kezdőre.

Arthur Smith és a Wilson/Fields duó furcsa házassága – Milyen lesz a Steelers offense?

A felállás egyelőre nem változott meg, továbbra is Wilson számít az első számúnak, de egy kisebb sérülés miatt egyelőre nem sok mindent tudott csinálni. Fields eközben nagyon szép teljesítményt nyújtott az edzőpályán és a riportok szerint a Steelersnél mindre nyitottak.

Alapvetően nem lenne butaság Fieldset kezdetni. Wilson padlója talán egy kicsit magasabban van, viszont a plafonja egyértelműen a fiatal irányítónak jobb, aki nemcsak a földön, de a levegőben is több mindenre képes már, mint az egyre inkább belassuló veterán riválisa. Egyáltalán nem lenne meglepő, ha nem is az első fordulóban, de a szezon egy bizonyos pontján már Fields lenne a csapat kezdője.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fetyke
Fetyke
2024-07-28 23:44

Anyám

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x