Connect with us

Hír

Kadarius Toney-ból futó lesz?

Mondhatjuk, hogy Kadarius Toney nem igazán vált be eddig az NFL-ben. Ugyan az Eagles elleni Super Bowl győzelem során fontos szerepe volt egy hosszú punt returnnel és egy elkapott touchdownnal, de ezen kívül a Chiefs és korábban a Giants sem tudta megfelelően kihasználni a tehetségét – avagy ami talán valószínűbb, hogy Toney nem tudott eleget mutatni magából. Mindenesetre most Andy Reidék egy új szerepkörben próbálgatják: futóként.

A Chiefsnél elkezdődött az edzőtábor, és Toney-t a bemelegítő egyéni gyakorlatoknál és a pozíciós feladatoknál a running backek közt látták a riporterek, ahogy például ebben a videóban is látszik:

Toney-t egyébként használták már néha futóként Kansas Cityben az utóbbi két évben, volt 16 futása 90 yardért és egy TD-ért, és Andy Reid elég kreatív ahhoz, hogy kreáljon egy csomagot a számára, amikor hasznos tud lenni ebből a pozícióból. Ugyanakkor nem biztos, hogy teljes posztváltás lesz ez, hiszen az edzés későbbi szakaszában az elkapókhoz csatlakozott Toney. Könnyen lehet, hogy Reid kitalált neki valami hibrid szerepkört, ahol kihasználhatja gyorsaságát és irányváltásait – valahogy úgy, ahogy Deebo Samuel használják a 49ersnél, persze fizikumból is adódóan kicsit másképp.

Toney egyébként edzett az első csapattal és a harmadik számú sorral is, szóval nehéz megmondani, mekkora szerepe lesz idén a támadósorban. A futóknál Isiah Pacheco nyilván az első számú, de mögötte nem áll jól a csapat (Clyde Edwards-Helaire, Deneric Prince, Louis Rees-Zammit), míg elkapóknál Toney előtt van minimum Rashee Rice, Hollywood Brown és az első körös Xavier Worthy is.

Ha már Worthy, Mahomes kiosztott neki egy elég komoly 60 yardos bombát.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cseh Tibor
Cseh Tibor
2024-07-22 14:23

Futó lesz.Az első sikeres szerelésig.Utàna sérült futó.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x