Connect with us

Hír

Lamar Jackson kriptonitja: a bacilusok

Elkezdődött a Ravens edzőtábora, azonban a regnáló MVP Lamar Jacksont az első napon hazaküldte a csapat, mert az irányító elkapott valami betegséget és Josina Anderson információi szerint elég szarul volt. Azt még nem tudni meddig kell otthon maradnia és mikor állhat ismét munkába, de ha haza kellett küldeni és nem volt elég az edzőtábori szobában kihevernie, akkor tényleg komolyabb lehet a dolog és jó pár nap kihagyás várhat rá, hiszen fertőző lehet.

Persze ez nem fogja alapjaiban megrengetni a felkészülést, de természetesen jobb lett volna, ha Jackson gyakorol az első csapattal, nem pedig a veterán csere Josh Johnson (akinek a helyét pedig a hatodik körös újonc Devin Leary vette át a cseréknél).

Jacksonnak úgy néz ki a bacilusok / vírusok a kriptonitjai, hiszen minden évben elkap valamit, ami miatt edzéseket, akár meccset kell kihagynia. Annak idején nem oltatta be magát, és el is kapta a koronavírust, ami miatt ki kellett hagynia egy mérkőzést. Egy évre rá a szezon közben fázott meg annyira, hogy kérdéses volt a játéka a Bears ellen, de végül meccset nem, csak edzéseket kellett kihagynia. Két éve novemberben, tavaly pedig decemberben kellett kiülnie edzéseket, de meccsnapra már kellően rendbejött, hogy játszani tudjon. Általában a szezon vége felé jönnek elő ezek a gondok, ahogy egyre hidegebb lesz az időjárás, ezért kissé meglepő lehet most a nyári betegség.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
BigDickBill
BigDickBill
2024-07-22 22:13

Használhatna gumit. Justsayin

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x