Connect with us

Hír

Nem csak Drake Maye-ért, hanem Jayden Danielsért is felcserélt volna a Giants

Azt már tudtuk korábban is, hogy a Giants hajlandó lett volna felcserélni az irányító Drake Maye-ért, ha a Patriots eladta volna az 1/3-as cetlit. Azonban a Hard Knocks: Offseason legújabb adásából kiderült, hogy Jayden Danielsért is felcseréltek volna, nem csak Maye-ért.

Az HBO sorozatának harmadik része ment le amerikai idő szerint kedd este, ennek a legvégén volt egy előzetes a következő részhez, ahol Joe Schoen general manager megkérdezi a teljes stábot, hogy felcserélnének-e Danielsért. Erre pedig a főedző Brian Daboll válaszolt lelkesen, hogy igen.

Danielsre sem volt végül esélye a Giantsnek, hiszen 1/2-re a csoportrivális Commanders elvitte, és meg sem fordult a fejükben egy trade lehetősége. Az érdekes lett volna, hogy ha ők Maye-t választják, és a Patriotsnak annyira nem tetszik Daniels, akkor lecserélhettek volna a Giants helyére.

Mindebből jól látszik, hogy New Yorkban bánják már a Daniel Jonesnak adott évi 40 milliós szerződést, hiszen egy évvel később már a lecserélésén gondolkodnak.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x