Connect with us

Minden ami NFL

Utolsóból első rangsor – 2024

2002 óta mindössze kétszer (2014 és 2019) fordult elő olyan, hogy egyetlen csoportutolsóból sem lett csoportelső. Tavaly a Houston Texans volt az, amelynek sikerült ez a bravúr, ráadásul CJ Stroud és DeMeco Ryans vezetésével a rájátszásban is mentek egy kört. Na de ki lesz az idei Texans, ki tud hatalmasat javulni a tavalyi évhez képest és ki tudja tavalyi sereghajtóként megnyerni a divízióját?

8. New England Patriots

2023-as mérleg: 4-13
PO-csapat a csoportból: 2
2024-es sorsoláserősség: 2. legnehezebb
Odds a csoportelsőségre: 26x

Az biztos, hogy a Patriotsnak lesz a legnehezebb dolga csoportot nyerni. Még ha várunk is fejlődést a csapattól, ami abszolút fair a tavalyi egészen katasztrofális és diszfunkcionális támadósort elnézve, egyrészt akkora fejlődést azért nehéz belelátni a keretbe, amivel tényleg jók lehetnek (offense oldalon), másrészt baromi erős a csoport és ezzel együtt a sorolás is (a vegasi oddsok alapján a 2. legnehezebb). A Bills, a Dolphins és a Jets is nem hogy playoff, de inkább Super Bowl álmokat dédelget, és még ha nem is jön össze mindegyiknek a jó szezon, azt nagyon nehéz elképzelni, hogy egyiknek se legyen jó éve.

Persze New Englandben nem is hiszem, hogy reális cél Jerod Mayo első évében csoportot nyerni, sőt még a rájátszásnak sem kellene annak lennie. Ha a védelem fenn tudja tartani a magas színvonalat és az offense jobban/jól fog kinézni strukturálisan, az már win a Patriotsnak, az meg a legnagyobb siker lenne, ha az 1/3-as Drake Maye be tudna szállni és jól tudna játszani a rossz körülmények közt.

A cikk még nem ért véget. Hogy tovább olvass, fizess elő vagy jelentkezz be!

Havi előfizetésÉves előfizetés
SPÓROLJ 2 HÓNAPOT ÉVES ELŐFIZETÉSSEL
Előfizető
havonta
évente
HUF249024 900
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek
Reklámmentes
havonta
évente
HUF349034 900
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Csakeztne
Csakeztne
2024-07-19 16:04

Ebbe a sorrendbe nehéz belekötni, a Bengals és nagyon-nagyon esetleg a Bears tehet csodát. De nem lepődnék meg, ha idén kivételesen nem lenne ilyen csapat.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x