Connect with us

Hír

Will Andersont annyit taszigálták a Ravens falemberei, hogy még jobban kigyúrta magát

A tavalyi első körös Will Andersonnak egész jó idénye volt egyénileg (az év újonc védőjének is megválasztották), ráadásul csapatszinten sem panaszkodhatott, mivel bejutott a rájátszásba a Texansszal, sőt még nyerni is sikerült egy meccset a rájátszásban. Aztán jött a Ravens és mindent tönkretett.

Anderson tavaly a rájátszással együtt 68-szor generált nyomást és nyolc sacket szerzett, ami egy újonctól nagyon jó. A szezon során kétszer játszott a Ravensszel és élete első meccsén öt nyomásgyakorlást, egy sacket és öt defensive stopot jegyzett. A rájátszásban viszont felkészültek belőle: nem volt sackje, nyomásból is csak hármat generált és stopból is csak egy került a neve mellé, a PFF-től pedig újonc szezonja második legrosszabb értékelését kapta.

Maga Anderson is érezte, hogy az a meccs nagyon rosszul sikerült és esetenként úgy “taszigálták ide-oda” a Ravens játékosai, mint valami rongybabát. Emiatt úgy döntött, hogy még jobban kigyúrja magát és idén 112 kg helyett 120 kilósan fog játszani.

Kíváncsian várjuk, hogy ez a pályán mennyire látszik majd meg.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bjeela
bjeela
2024-07-20 13:39

Lassabb lesz.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x