Connect with us

Hír

Zöldségek helyett dinnyével és ananásszal eszi a tojásos-szalonnás reggelit Puka Nacua

Puka Nacua ötödik körös játékosként berobbant a köztudatba, hiszen újonc rekordot állított fel elkapásokban (105) és yardokban (1486) is. Tette mindezt úgy, hogy egyáltalán nem evett zöldséget.

Elmondása szerint nagyon válogatós, így a Rams stábjának külön tervet kellett készítenie az étkezéséhez, megpróbálva elkerülni a zöldségeket és a gyümölcsöket is, amiket nem igazán szeret. De a krumpli sem az erőssége, így a táplálkozási tanácsadóknak nem volt egyszerű dolguk megtalálni a megfelelő mennyiségű és egészségű tápanyagbevitelt.

Az ESPN csinált egy sztorit a legfurcsább diétákról az NFL-ben, ahol Nacua is megszólalt, elmondva hogy ilyen hagymát, spárgát és hasonlókat egyáltalán nem eszik, ehelyett a zöldségeket dinnyével és ananásszal helyettesíti a tojás-szalonnás reggeli mellé. (Az mondjuk kisebb ellentmondás, hogy ezek ugyebár gyümölcsök, amiket szintén nem igazán szeret, de ezek szerint vannak kivételek, vagy kompromisszumok.)

“Így szerzem meg a kellő rostokat és hasonlókat hiszen hé, valahogy kakilnom is kell. Én meg úgy vagyok vele, hogy a zöldségekből ezeket nem kapom meg.”

Furcsa ízvilága lehet a tojás, szalonna, dinnye, ananász kombónak, de úgy tűnik Nacuának ez bevált.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x