Connect with us

Hír

A Chargers DT-t igazolt, megsérült a 49ers falembere

A Dolphins nemrég kivágta a veterán nose tackle Teair Tartot, aki két napon belül új csapatot talált magának, méghozzá a Chargerst – számolt be Adam Schefter.

Elég jól indult a karrierje a Titansnél, nagyon jó futás elleni védőnek számított, de eléggé furcsa, hogy aztán sem ott, sem a Texansnál, sem a Dolphinsnál nem tudott megragadni. Tavaly decemberben menesztették Tennessee-ből, mert ő elégedetlen volt a szerződésével és a játékidejével, ez pedig kihatott a hozzáállására és teljesítményére is. Azóta sehol sem kérnek belőle. Talán most a Chargersnél, ahol nagyon gyenge a felhozatal DT poszton, Morgan Fox és Poona Ford a legjobbjaik.


A 49ersnél vannak problémák a támadófalban jelenleg. Trent Williams holdoutja még mindig nem ért véget, és egyelőre nincs is kilátásban a dolog. Szóval jelenleg csere left tackle-lel kell készülniük, és most mellette bal guard poszton is egy tartaléknak kell beugrania. Megsérült ugyanis Aaron Banks, egész konkrétan eltört a kisujja, ezért pedig ki kell hagynia a felkészülés hátralévő részét. Ezzel együtt Kyle Shanahan úgy nyilatkozott, hogy reméli az első héten már ismét bevethető lesz a korábbi második körös falember.

Addig is a veterán Jon Feliciano vagy a 2022-ben negyedik körös Spencer Burford játszhat Banks helyén.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x