Connect with us

Hír

A Jets cserélt Haason Reddickért, aki most cserét kért!

Haason Reddick nem volt elégedett a fizetésével Philadelphiában, így alighanem nagyon boldog volt, amikor a Jets cserélt érte. Csakhogy New Yorkban sem akarják megfizetni, úgyhogy egy holdout után most cserét kért a csapattól, írja minden releváns forrás.

Reddick idén mindössze $14,5 milliót keresne, amivel nincs benne a top20-ban sem a posztján, miközben az utóbbi négy évben szerzett 50,5 sackjével a negyedik legjobb volt a ligában. Az igényei tehát jogosak, a Jets pedig eléggé félremenedzselte eddig a helyzetet. Egyrészt mindenki tudta, hogy Reddick új szerződést akar, így elég optimista volt feladni érte egy potenciális harmadik körös cetlit úgy, hogy előtte minimum nem kerültek közel egy megállapodáshoz. Másrészt a 30 éves játékossal kezdőként számolna a Jets, nélküle nem néz ki jól a pass rush, és nem túl szerencsés, ha a csapat legjobb edge játékosa kihagyja az egész előszezont és annyira elégedetlen, hogy cserét kér.

A csere előtt egyébként a Jets ajánlott egy szerződést Reddicknek, aki azt nem fogadta el, de a csapat így is cserélt érte, mondván majd megoldják a helyzetet. Azóta nem volt hivatalos ajánlat, de a felek máshogy látják a sztorit. A Jets szerint Reddickék azt mondták nekik, hogy a pass rusher játszik majd a jelenlegi szerződésén, miközben a védő oldalán azt mondják a képviselők, hogy a Jetstől azt mondták nekik, hogy a tábor előtt összehoznak majd egy megállapodást.

A csapat egyébként már kijelentette, hogy nem fogják elcserélni Reddicket.

Click to comment
4 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x