Connect with us

Hír

Adoree’ Jackson visszatér a Giantsbe

A Giants secondaryje nem állt valami biztos lábakon eddig, de most igyekeztek kicsit segíteni a helyzeten. Leigazolták ugyanis korábbi játékosukat, Adoree’ Jacksont – írja Ian Rapoport. A szerződés részleteiről egyelőre nincsenek információk (azon kívül, hogy egy évre szól), ami azt is jelentheti, hogy elég olcsón írt alá a veterán cornerback.

Jackson a Titansben kezdte a pályafutását 2017-ben első körösként, újonc szerződése után pedig három évet töltött a Giantsnél – illetve most már négyet fog. Mostani védőkoordinátora, Shane Bowen ismeri őt még Tennessee-ből, habár amikor együtt voltak a csapatnál, akkor Bowen az OLB-ket edzette, később lett csak védőkoordinátor.

Jacksonnak elég hullámzó karrierje volt, voltak jobb és rosszabb évei, így nehéz megmondani, mit várhatunk tőle. Mindenesetre jó eséllyel kezdő lesz, ugyanis nem áll valami jól a csapat CB poszton. A tavalyi első körös Deonte Banksé az egyik hely, a másik szélen Cor’Dale Flott számított kezdőnek, vélhetően az ő helyét veheti át Jackson.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cseh Tibor
Cseh Tibor
2024-09-02 09:08

A Giants átalakította Thonas szerződését és még alig egy hete 13 mil+ cap space volt a csapatnak ,most meg kevesebb,mint két millió.Lehet tudni,h mire költötték,mert semmi nagy igazolásuk nem volt.Vagy az 53-as keretszűkítés emészt fel ennyit?

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x