Connect with us

Hír

Bemutatkozott, de csak egy drive-ot kapott Drake Maye

Az előszezon első fordulójának első napjának leginkább várt eseménye az 1/3-as Drake Maye bemutatkozása volt, azonban a Patriots újonc irányítója mindössze egy drive-ot kapott a mérkőzésen. Egy first down sikerült szereznie egy screen passzból, szóval sokat nem láthattunk belőle. A hatodik körös újonc irányító Joe Milton viszont kiosztott egy elég szép TD-passzt, meg volt egy nagy meneküléses futása is.

A túloldalon a Panthersnél Bryce Young és a legtöbb kezdő nem lépett pályára, így elég rosszul is nézett ki a csapat – főleg az offense. Végül 17-3 arányban nyert a New England hazai pályán, de természetesen az előszezon eredményeknek nincs túl nagy fontossága. Videós öszefoglaló itt.

A másik éjjeli mérkőzésen a Lions és a Giants mérte össze tudását, a New York-iak 14-3 arányban diadalmaskodtak. Kezdő irányítót egyik oldalon sem láttunk, a tavalyi harmadik körös Hendon Hookert nézhettük egy kicsit, futott is egy komolyat, de végül megsérült. Talán a Giants futóit, Tyrone Tracyt és Eric Grayt emelhetjük ki jó játékuk miatt. Videós öszefoglaló itt.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x