Connect with us

Hír

Egész szezonra elvesztette fiatal pass rusherét a 49ers

Az utóbbi évekhez képest kevésbé tűnik mélynek és minőséginek a 49ers pass rush rotációja, és ez most még rosszabbul fest azután, hogy a csapat PUP/reserve listára tette a 2022-ben második körös Drake Jacksont. Ez a szabályok értelmében ugyanis azt jelenti, hogy idén már biztosan nem látjuk őt a pályán.

Jackson ígéretes prospect volt, de nem igazán vált be, két év alatt 23 meccsen 6 sacket jegyzett. Tavaly lehetősége lett volna átvenni a kezdőt, de nem tudott élni vele, meg is sérült és a csapat cserélt Chase Youngért. Rotációs szerepre persze jó lett volna idén is, de a tavaly összeszedett sérülése úgy tűnik annyira komoly, hogy nem tudja idén vállalni a játékot. A patella ína szakadt el, ami a térdkalácsot és sípcsontot köti össze, biztosítja azok mozgását. Komoly sérülés, de eléggé meglepő, hogy másfél szezont ki kell hagynia miatta.

Jackson nélkül nem valami mély a 49ers pass rush szekciója. Persze Nick Bosa szuper, de mögötte így csak Leonard Floyd és Yetur Gross-Matos van, ami nem valami megnyugtató abban a rendszerben, ahol a védőfal dominanciáján sok múlik.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x